Πρώτος Μεταξύ Ίσων

Σχόλια, Φλυαρίες…Εκ Βαθέων!

Απομεινάρια μιας νύχτας…

 

Μια απο τα ίδια λοιπόν στο Champion’s League χτες το βράδυ, με την ΑΕΚ να υποτάσεται στον νόμο..του ισχυρότερου. Το τελικό σκορ 3-0 ακούγεται βαρύ…όχι ότι δεν θα μπορούσε να είναι και ακόμα μεγαλύτερο ή ακόμα και η ΑΕΚ να είχε καλύτερη τύχη. Για ακόμα μια φορά, η Ελληνική ομάδα είχε πρόβλημα στο γκολ. Το ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών ακολούθησε την ΑΕΚ ΚΑΙ στο Μιλάνο. Αν ο Ντελίμπασιτς είχε στείλει την μπάλα στα δίχτυα των Μιλανέζων ίσως το ματς είχε καλύτερη εξέλιξη για την Ελληνική ομάδα. Αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να μείνουμε στα ίσως και τα αν, αλλά να περιοριστούμε σε όσα έγιναν και κρατήσουμε ότι μπορούμε απο τον χτεσινό αγώνα.

 Η ΑΕΚχτές προσπάθησε. Δεν έπεσε αμαχητί. Όμως η διαφορά δυναμικότητας ήταν τεράστια και…εμφανής. Η διαφορά δυναμικότητας απο την.. χτεσινή Μίλαν. Της Μίλαν που ξεκούρασε αρκετούς πρωτοκλασάτους παίχτες της – Πίρλο, Τζιλαρντίνο, Νέστα, Σερτζίνιο και αντιθέτως ο προπονητής της εμπιστεύτηκε παίχτες που δεν θα έχουν πολλές ευκαιρίες να παίξουν στο CL (Βλέπε Γκούρκουφ που σκόραρε κιόλας). Παρόλα αυτά οι Μιλανέζοι εμφανίστηκαν διαβασμένοι. Χτυπούσαν κυρίως απο την αριστερή πλευρά της άμυνας της ΑΕΚ, που ο Τζιωρτζόπουλος πελαγοδρομούσε και δεν είχε την ανάλογη βοήθεια απο τον Σέζαρ. Σήμερα διαβάζω στις αθλητικές εφημερίδες να έχουν ρίξει όλο το φταίξιμο στον Τζιωρτζόπουλο. Μάγκες, μήπως προσέξατε ότι το καίριο πρόβλημα της συγκεκριμένης πλευράς ήταν ο…γερο-Καφού???

 

Μήπως προσέξατε ότι ιδιαίτερα στο 2ο ημίχρονο, έβλεπες τον Καφού να κάνει τις επελάσεις του και απο πίσω του να τρέχει πεθαμένος και με την γλώσσα έξω ο Σέζαρ να τον καλύψει??? Δικός του παίκτης ήταν. Όχι του Τζωρτζιόπουλου. Κάποια στιγμή αναρωτιόμουν ποιος ήταν ο 36αρης και ποιός ο…26άρης ανάμεσα τους.

Και για να μην πάρουν τα σκάγια ένα παίχτη ας δούμε έναν ένα τους παίχτες της ΑΕΚ τι έκαναν στον χτεσινό αγώνα.

 

Σορεντίνο: Μάλλον ο καλύτερος παίχτης της ΑΕΚ. Δεν χρεώνεται προσωπικά κανένα απο τα 3 γκολ που δέχτηκε.

Παουτάσο: Λίγος. Κάπου μπλεκόταν με τον Λαγό στο 2ο ημίχρονο και κάπου πρέπει να ξεπεράσει αυτό το άγχος με το οποίο παίζει. Του χρεώνεται πάλι ότι ήταν εκτός θέσης όταν ο δικός του παίχτης σκόραρε.

Τζιωρτζόπουλος: Η σέντρα του στα πρώτα λεπτά στον Ντελιμπάσιτς ήταν όλα τα λεφτά. Η πλευρά του έμπαζε απο παντού και μάλλον χαράμησε την ευκαιρία που του δόθηκε χτες το βράδυ να καθιερωθεί σαν βασικός.

Δέλλας: Είχε καλές και κακές στιγμές. Γενικά οι καλές στιγμές ήταν περισσότερες.

Τσιρίλλο: Καλός γενικά. Έπαιξε καλύτερα τον Ινζάγκι απο τον Μόρα. Φταίει για το πρώτο γκολ.

Μόρας: Το παλικάρι χτες απόδειξε γιατί δεν είναι για τίποτα περισσότερο. Για μένα απο τους χειρότερους παίχτες του γηπέδου. Το πέναλτι που έκανε ήταν παιδαριώδες λάθος.

Έμερσον: Γενικά ήταν καλός. Έδωσε πολλές μάχες, κράταγε την μπάλα αλλά έκανε και λάθη.

Σέζαρ: Μπορούσε πολύ καλυτερα στην επίθεση. Δεν καταλαβαίνω γιατί εκτελεί τις στημένες φάσεις ενώ τις καταστρέφει. Αμυντικώς τίποτα όπως είπα παραπάνω. Στο 2ο ημίχρονο τα είχε παίξει.

Λυμπερόπουλος: Ακόμα ένα κακό παιχνίδι αν και έπαιζε εκτός θέσης. Γέρασε ο Λύμπε αλλά κοντρόλ στην μπάλα ακόμα να μάθει. Ακόμα γελάω με μια αθλητική εφημερίδα που τον είχε στους διακριθέντες. Μου άρεσε το σχόλιο που έκανα στην TV ότι αυτός αν ήταν δεν θα έχανε τις κλασσικές ευκαιρίες. (Το ματς με την Χαρτς το είδε κανείς του μήπως?? Κατι ευκαιρίες μόνος του με το τέρμα τις έχασαν οι κύριοι αυτοί?)

Καπετάνος: Εκτός τόπου και εκτός χρόνου. Μαζί με τον Μόρα οι χειρότεροι παίκτες.

Ντελίμπασιτς: Καθοριστική η ευκαιρία που έχασε στην αρχή. Προσπάθησε αλλά δεν έιχε βοήθειες.

Λαγός: Δεν ξέρω τι τρέχει με αυτό το παιδί. Σε κάθε παιχνίδι είναι και χειρότερος. Μέτριος.

Ϊβιτς: Κράτησε την μπάλα, έκανε παιχνίδι στο κέντρο αλλά έχασε εκείνη την ευκαιρία που απλά…δεν χάνεται.

Τόζερ: Μου άρεσε ο τσαμπουκάς του. Δεν του βγήκε αλλά κάτι έδειξε για το μέλλον.

Σέρα Φερρέρ: Παράταξε την ομάδα πολύ καλά στημένη αλλά με αυτούς τους παίκτες δεν γινόταν τίποτα καλύτερο.

14 Σεπτεμβρίου, 2006 - Posted by | Αθλητικά Νέα-Sports

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε