Πρώτος Μεταξύ Ίσων

Σχόλια, Φλυαρίες…Εκ Βαθέων!

Η «μαγεία» του Criss Angel

 

Ομολογώ ως τώρα ότι δεν είχα ακούσει τίποτα σχετικά με τον Criss Angel μέχρι που μου ανέφερε ένας φίλος σήμερα ότι υπάρχει και άλλος γνωστός «μάγος» στις ΗΠΑ, εκτός του πασίγνωστου σε όλους μας πια David Copperfield.

Έσπευσα λοιπόν στο νετ να ψάξω περισσότερες πληροφορίες. Στο forbes.com διαβασα ότι είναι…Ελληνικής καταγωγής (ότι και αν σηκώσεις θα βρεις απο πίσω έναν Έλληνα) και έχει αλλάξει το επίθετο του απο Σαραντάκος σε Angel. Στην συνέχεια πήγα στο youtube να ψάξω αν υπάρχει κάποιο βίντεο. Βρήκα αρκετά βιντεάκια του και το πρώτο που άνοιξα ήταν αυτό που ακολουθεί.

http://www.youtube.com/watch?v=OrnoUziK3F8

Την πρώτη φορά που το είδα τρόμαξα κυριολεκτικά. Έμεινα με με ανοιχτό το στόμα καθώς συλλογιζόμουν «πως στο καλό το έκανε αυτό». Επειδή μου κέντρισε το ενδιαφέρον, το ξαναείδα, όχι μόνο μια φορά αλλά πολλές. Όσο περισσότερο το παρατηρούσα προσεκτικότερα τόσο έβρισκα κάποια «περίεργα» σημεία στο βίντεο.

Η «παθούσα» την ώρα που έχει γίνει ο «διαχωρισμός», πέφτει η κάμερα πάνω της και παρατηρώντας τα χέρια της, μου θυμίζουν έντονα χέρια…νάνου. Πολύ πιθανόν να έχει χρησιμοποιήσει 2 νάνους ή τουλάχιστον μια γυναίκα χωρίς κάτω άκρα. Την ώρα που απομακρυνόταν έρποντας μου έδινε την εντύπωση ότι έχει συνηθίσει σε αυτήν την κατάσταση παρά κάποια που την ζει για πρώτη φορά. Πολύ ύποπτο και το γεγονός ότι έδιωξε την πρώτη κοπέλα με την βολική για αυτόν δικαιολογία του ύψους της.

Επίσης είναι πολύ «βολικό» για τον Angel τα ρούχα που φοράει η «παθούσα». Ιδιαίτερα την μακριά μαύρη φούστα. Αποψη μου είναι ότι εκτός την ξανθιά που τράβηξε τα «πόδια» και την άλλη κοπέλα που τράβηξε απο την άλλη μεριά οι υπόλοιποι μάλλον είναι μέρος του crew που έχει ο Angel. Άλλωστε απο ότι διάβασα κατηγορείται συχνά πυκνά ότι οι θεατές στα video του δεν ειναι και τόσο…τυχαίοι!!

Advertisements

Σεπτεμβρίου 25, 2006 - Posted by | Uncategorized

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: